Javni poziv za preduzeća koja su pretrpjela štetu od poplava

EDAAgencija za razvoj preduzeća Eda i Udruženje za razvoj NERDA, u okviru projekta CREDO Krajina, objavljuju javni poziv za realizaciju mjera podrške poslovnim subjektima za saniranje posljedica poplava. Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih finansijskih sredstava u okviru Programa podrške poslovnim subjektima za saniranje posljedica poplava na odabranim područjima.

Cilj Programa je brži oporavak od posljedica poplava i nastavak rada, te zadržavanje broja zaposlenih u poslovnim subjektima. Stoga su samo prihvatljive aktivnosti čiji je cilj saniranje posljedica poplava na definisanim područjima i obuhvataju:

• Nabavku mašina i opreme,
• Popravak mašina i opreme,
• Nabavku sirovina i drugog materijala za redovno obavljanje registrovane djelatnosti,
• Građevinske radove na sanaciji objekata.

Ukupan iznos sredstava za realizaciju Programa neće biti veći od 993.000 KM. Minimalan iznos granta je 10.000 KM, a maksimalan iznos granta je 20.000 KM, s tim što iznos pojedinačnog granta ne može biti veći od 70% od ukupnog iznosa predviđenog za aktivnosti za čiju se realizaciju sredstva dodjeljuju.

Razjašnjenja u vezi sa ovim javnim pozivom se mogu dobiti na osnovu upita koji se moraju dostaviti isključivo pismenim putem Agenciji za razvoj preduzeća Eda iz Banjaluke (preko elektronske pošte eda@edabl.org ili telefaksa 051/318-838) ili Udruženju za razvoj NERDA iz Tuzle (preko elektronske pošte nerda@nerda.ba ili telefaksa 035/369-903), sa jasnom oznakom da se radi o pitanjima vezanim za Program. Odgovori na postavljena pitanja biće objavljeni na web stranicama http://www.edabl.org/Credo/Saopstenja.aspx?CatID=13 i http://www.nerda.ba u roku od 3 (tri) dana od dana dostavljanja pitanja.

Javni poziv sa detaljnim informacijama kao i svom pratećom dokumentacijom možete preuzeti na web stranici http://www.edabl.org/uploads/admin/CREDO,Poziv,za%20poplavljene.pdf

pdf-imageCREDO,Poziv,za poplavljene

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s