Treći javni poziv za prijavu za sufinansiranje projekata iz sredstava razvojnog fonda projekta CREDO Krajina

CREDO KRAJINAAgencija za razvoj preduzeća Eda, u okviru projekta CREDO Krajina koji finansira Švedska, objavljuje treći javni poziv za sufinansiranje projekata iz sredstava razvojnog fonda projekta CREDO Krajina.

Grant sredstva su namijenjena privrednim subjektima sa projektnog područja sa svojstvom pravnog lica koji u tom organizacionom obliku posluju najmanje dvije godine, pripadaju kategoriji malih i srednjih preduzeća i koji pripadaju sljedećim privrednim sektorima: prehrambena industrija (osim primarne poljoprivredne proizvodnje), metaloprerada, drvoprerada, kao i privredni subjekti sa svojstvom pravnog lica iz sektora proizvodnje kože i obuće bez obzira na veličinu privrednog subjekta. Grant sredstva su namijenjena za sufinansiranje projekata nabavke proizvodne i druge opreme, alata i softvera, a period implementacije projekta ne može biti duži od 2 mjeseca. Od svih korisnika se traži sufinansiranje u iznosu od najmanje 50% od vrijednosti projekta. Maksimalan iznos granta po projektu koji se može odobriti je 30.000 KM. Javni poziv je otvoren do 4. aprila 2016.

Uslovi, uputstva, kao i kompletni obrasci za prijavu se mogu preuzeti na linku: http://www.edabl.org/Uploads/admin/3._javni_poziv_za_grant_sredstva,_CREDO_Krajina.pdf

Razjašnjenja u vezi sa javnim pozivom za grant sredstva iz razvojnog fonda projekta CREDO Krajina se mogu dobiti na osnovu upita koji se moraju dostaviti isključivo pismenim putem, preko elektronske pošte razvojni.fond@edabl.org ili telefaksa 051/318-838, sa jasnom oznakom da se radi o pitanju u vezi sa javnim pozivom za grant sredstva. Odgovori na pitanja će biti objavljeni na web stranici http://www.edabl.org/Credo/Saopstenja.aspx?CatID=13.

pdf-ikona3._javni_poziv_za_grant_sredstva,_CREDO_Krajina

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s