Besplatno učešće početnicima u biznisu na investicionoj konferenciji PODIM

podim_0

Centar za evropske perspektive CEP, PODIM konferencija i ABC Accelerator obezbjeđuju besplatno učešće za trideset početnika u biznisu, timova i njihovih mentora iz BiH na PODIM konferenciji koja će se održati 11. i 12. maja 2016. godine u Mariboru, Slovenija. PODIM konferencija je najveća konferencija početnika u biznisu, preduzetništva i inovacija u Alpsko-jadranskoj regiji koja svake godine privuče više od 600 posjetilaca iz preko 10 zemalja i više od 50 renomiranih regionalnih i međunarodnih govornika.

Centar za evropske perspektive CEP, PODIMkonferencija iABC Accelerator obezbjeđuju besplatno učešće za trideset početnika u biznisu, timova i njihovih mentora iz BiH na PODIM konferenciji koja će se održati 11. i 12. maja 2016. godine u Mariboru, Slovenija.

PODIM konferencija je najveća konferencija početnika u biznisu, preduzetništva i inovacija u Alpsko-jadranskoj regiji koja svake godine privuče više od 600 posjetilaca iz preko 10 zemalja i više od 50 renomiranih regionalnih i međunarodnih govornika.

Na investicionom dijelu konferencije PODIM Challenge učestvuje više od 30 top investitora iz cijelog svijeta.

Besplatni trodnevni paket za početnike u biznisu i njihove mentore iz BiH uključuje:

– Organizovani prevoz autobusom do PODIM konferencije iz BiH (preuzimanje putnika u većim gradovima između Mostara i Gradiške), polazak iz BiH 10. maja, povratak u BiH 13. maja 2016. godine.
– Boravak u Sloveniji (smještaj od 10. do 13. maja 2016. godine).
– Prisustvo PODIM konferenciji, uključujući organizovane sastanke sa investitorima.
– Post-konferencijski događaj na Jable Castleu LJubljani i posjeta ABC Accelerator, jednom od najvećih akceleratora u regionu.
– Mogućnost saradnje sa ABC Accelerator timom kroz organizovane sastanke i dobijanje informacija iz prve ruke kako razviti poslovnu ideju u oblasti marketinga, pravnih savjeta, dizajna i sl. te pružanje pomoći u pronalasku pravih mentora ili investitora u regiji. Pobjednike PODIM Challenge, ABC Accelerator nagrađuje sa kartom za posjetu ABC Accelerator Demo Day.
Krajnji rok za prijavu je 15 april 2016!
Svi zainteresovani početnici u biznisu i njihovi timovi iz BiH trebaju podnijeti prijavu u dva koraka:

  1. korak: dostaviti podatke o timu i članovima tima (ovdje)
  2. korak: dostaviti prijavu za PODIM takmičenje (ovdje)-takmičenje za početnike u biznisu u ranoj fazi razvoja kojima je potreban početni kapital.

Zvanični jezik PODIM konferencije je engleski.
Ukoliko broj prijavljenih premaši raspoloživi broj od 30, prioritet će imati oni početnici u biznisu koji budu bolje ocijenjeni od strane PODIM komisije za predselekciju.
Više informacija možete dobiti putem mejla na:matej.rus@irp.si  inina.cepon@cep.si.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s