Javni konkurs za dodjelu sredstava posebnih namjena za šume RS u 2016

vlada-rs22Predmet javnog konkursa je dodjela sredstava za radove i aktivnosti u okviru proširene reprodukcije šuma, a prema Odluci o rasporedu sredstava za šume za 2016. godinu.

Ukupan iznos sredstava za radove i aktivnosti u okviru proširene reprodukcije šuma koji se dodjeljuje putem Javnog konkursa iznosi do 592.000,00 KM. Dodjela sredstava izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o načinu prikupljanja, kriterijumima za raspodjelu sredstava i postupku korišćenja sredstava posebnih namjena za šume, a po dinamici doznačavanja sredstava ministarstvu.

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom slati putem pošte na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske-resor šumarstva i lovstva, Trg Republike Srpske br. 1, 78 000 Banja Luka, sa naznakom Komisija za izbor projekata za dodjelu sredstava za radove i aktivnosti u okviru proširene reprodukcije šuma – NE OTVARATI“.

Neblagovremene i nepotpune prijave  neće se razmatrati. Javni konkurs otvoren je za podnošenje prijava 15 dana od dana njegovog objavljivanja.

word_logojavni-konkurs-za-dodjelu-sredstava-posebnih-namjena-za-sume-rs-u-2016

Veza:http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/banja-luka-javni-konkurs-za-dodjelu-sredstava-posebnih-namjena-za-sume-rs-u-2016/?lang=bs

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s